ORDER

Hantarkan saya

Ebook Nutrisi Bayi Pintar

Beserta 3 Bonus Hebat

Saya menyediakan dua kaedah  pembayaran, pilih salah  satu,

KAEDAH #1 PEMBAYARAN  ONLINE SECARA FUND TRANSFER /ATM TRANSFER/CASH DEPOSIT (Anda akan menerima ebook dalam masa 48 jam)

Langkah #1: Sila login ke akaun Cimbclicks / Maybank2u anda dan lakukan “fundtransfer “ke akaun bank di bawah sebanyak RM 59, ATAU buat ATM  Transfer/Cash Deposit/Bank Deposit ke akaun di bawah

 

cimb-bank-reversed-logo-vector

 

No Akaun :         86-0085081-1

Pemilik Akaun :  Rahmah binti Rasat

Emel :                rahmahebook@gmail.com

Perhatian * Bagi pembayaran melalui CIMBclicks , pastikan anda mengisi                                        alamat  emel di atas.*

 

Langkan ke #2: Selepas itu, simpan resit transaksi anda dan sila  isikan borang pengesahan bayaran di bawah. Semua ruang WAJIB di isi.

Your Name (required)

Your Email (required)

Your phone number (required)

produk

Bukti Pembayaran
("Copy and Paste" Bukti Pembayaran di sini. Jika bayar melalui mesin "cash deposit" sila nyatakan tarikh dan waktu pembayaran)

 

Langkah 3: Kami  akan menyemak maklumat bayaran anda terlebih dahulu dan link download ebook akan dihantar ke emel anda dalam masa 48 jam.

 

KAEDAH #2: PEMBAYARAN MENERUSI PAYPAL (RM 59). (Anda akan menerima Ebook SERTA MERTA)

 

Sila Klik butang paypal dibawah untuk membuat pembayaran dan anda akan menerima Ebook Nutrisi Bayi Pintar dengan SERTA MERTA sebaik sahaja proses pembayaran selesai dan berjaya. Pastikan anda klik pada “butang “RETURN TO MERCHANT” selepas proses transaksi selesai.

Coming soon

 

PENTING!

Jika anda belum menerima ebook selepas 48 jam, sila hubungi kami melalui,

Email: rahmahebook@gmail.com

Telefon : 0193202938